PrinsjesHatWalk-2017-Jan-Lagendijk-Fotografie-Delft-3931-1024x683.jpg

PrinsjesHatWalk Den Haag

Hoedjes en Prinsjesdag, ze horen bij elkaar. Want wat is nou Prinsjesdag zonder de befaamde hoedjesparade? Het is ieder jaar weer een feest om de hoeden van politici en leden van ons koninklijk huis te bewonderen én te becommentariëren. Een mooie traditie waar het Prinsjesfestival met de PrinsjesHatwalk op voortborduurt. Ook dit jaar weer een fantastische PrinsjesHatwalk op het Lange Voorhout, Den Haag. De hele […]

Posted in Den Haag, Evenementen, Mode, Muziek Tagged |
Embassy-Festival-Jan-Lagendijk-Fotografie-Delft-3520-1024x683.jpg

Embassy Festival Den Haag

Impressie van het Embassy Festival op het Lange Voorhout, Den Haag. Het festival biedt de bezoekers een ontdekkingsreis door meer dan 25 landen in één dag. Zo kun je van Peru naar Pakistan lopen, oversteken naar Vietnam en weer de hoek om naar Kenia. De ambassades die Den Haag rijk is vullen een paviljoen met producten uit hun land, presenteren twee dagen traditionele dansen of dragen […]

Posted in Dans, Den Haag, Embassy Festival, Evenementen, Festivals, Muziek Tagged , , , , , , , , |
Zomerfestival-Ypenburg-Jan-Lagendijk-Fotografie-Delft-3211-1024x683.jpg

Zomerfestival Ypenburg

Een aantal foto’s van het Zomerfestival Ypenburg 2017, Bottgewater, Den Haag. Op dit festival traden op : Band Escape, Claudia Moods, Django Wagner, Gerrit Schneider, John Medley, Karel Mahieu, Michael (ex van Barbie) en Side Kick. Wil je alle foto’s bekijken ? Klik hier. De foto’s op deze pagina te groter te bekijken. Klik op een van de foto’s.

Posted in Den Haag, Festivals, Muziek, Zomerfestival Ypenburg Tagged , , , , , , , , , , , , |
Screamin-Rebel-Angels-Jan-Lagendijk-Fotografie-Delft-3171-1024x683.jpg

Screamin’ Rebel Angels

Screamin’ Rebel Angels, bestaande uit Laura Rebel Angel (Laura Palmer) (bas, gitaar, viool, zangs en piano), Brian Hack (gitaar) en Phill Lentz (drums), tijdens hun optreden op het Wild Rooster Festival, Grote Markt, Den Haag. De band uit Amerika speelt Ragin’ Rock ’n Roll with a Dash of Rockabilly and Soul Klik op een foto om de foto’s groter te kunnen bekijken.

Posted in Den Haag, Festivals, Muziek, Screamin' Rebel Angels Tagged , , , |
Cousin-Hatfield-Jan-Lagendijk-Fotografie-Delft-3149-1024x683.jpg

Mariachi Tierra Caliente

Mexicaanse Mariachi muziek tijdens het optreden van Mariachi Tierra Caliente op de Grote Markt, Den Haag tijdens het Wild Rooster Festival. Klik op een foto om de foto’s groter te kunnen bekijken.  

Posted in Den Haag, Festivals, Mariachi Tierra Caliente, Muziek Tagged , , , , |
Cousin-Hatfield-Jan-Lagendijk-Fotografie-Delft-3080-1024x683.jpg

Cousin Hatfield

Foto’s van het optreden van Cousin Hatfield tijdens het Wild Rooster Festival op de Grote Markt, Den Haag. De band bestaat uit : Anne Verhart (Zang), Jos van Ringen (Akoestische Gitaar, Elektrische gitaar & Banjo), Merijn Wouda (Toetsen), Nathalie Schaap (Contrabas en Zang) en Niels Verhart (Drums & Zang). Klik op een foto om de foto’s groter te kunnen bekijken.

Posted in Den Haag, Festivals, Muziek Tagged , , , , , , , , , |
Haags-Historisch-Festijn-Jan-Lagendijk-Fotografie-Delft-2772-1024x683.jpg

Haags Historisch Festijn

Impressie van de opening van het Haags Historisch Festijn op het Binnenhof. Edellieden en ridders, kledendracht uit Scheveningen, Aletta Jacobs met haar 100 vrouwen die strijden om het kiesrecht en minister-president Cort van der Linden die in 1917 een einde aan de meer dan 100 jaar durende Schoolstrijd maakt. De hele serie foto’s bekijken of een foto bestellen ? Klik hier Klik op een foto […]

Posted in Den Haag, Evenementen Tagged , , , , , , , |
Canal-Pride-Amsterdam-2017-Jan-Lagendijk-Fotografie-Delft-2480-1024x683.jpg

Canal Parade Amsterdam

Fotoreportage van de Canal Parade Amsterdam 2017. Foto’s voornamelijk gemaakt op de Nieuwe Herengracht. De hele serie foto’s bekijken of een foto bestellen ? Klik hier Klik op een foto om de foto’s groter te kunnen bekijken.

Posted in Canal Parade, Dans, Evenementen, Gay Pride, Muziek, Zonder categorie Tagged , , , , , , |
jan-lagendijk-fotografie-delft-2148-1024x683.jpg

Zomercarnaval Rotterdam

Impressie van de optocht tijdens het Zomercarnaval Rotterdam 2017. Foto’s genomen op het Museumpark De hele serie foto’s bekijken of een foto bestellen ? Klik hier Klik op een foto om de foto’s groter te kunnen bekijken.  

Posted in Carnaval, Rotterdam, Zomercarnaval Tagged , , , , , , |
zeeheldenfestival-2017-jan-lagendijk-fotografie-delft-8920-1024x683.jpg

Zeeheldenfestival Den Haag

Een impressie van de eerste drie dagen van het Zeeheldenfestival 2017 dat van 28 juni tot / met 02 juli 2017 voor de 37e keer werd gehouden op het Prins Hendrikplein, Den Haag. Alle foto’s van de woensdag, donderdag en vrijdag kunt u hier bekijken : Zeeheldenfestival 2017 – woensdag Zeeheldenfestival 2017 – donderdag Zeeheldenfestival 2017 – vrijdag De hele serie foto’s bekijken of een […]

Posted in Den Haag, Festivals, Muziek, Zeeheldenfestival Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , |