Berget-Lewis-Jan-Lagendijk-Fotografie-Delft-4317-1024x683.jpg

Berget Lewis en Zo! Gospel Choir

Optreden op 2e Kerstdag van Berget Lewis en Zo! Gospel Choir in winkelcentrum Leidsenhage, Leidschendam. De hele serie foto’s bekijken of een foto bestellen ? Klik hier Klik op een foto om de foto’s groter te kunnen bekijken.

Posted in Berget Lewis, Evenementen, Feestdagen, Leidschendam, Muziek, Zo! Gospel Choir Tagged , , , , , , , , |
Santa-Run-Delft-Jan-Lagendijk-Fotografie-Delft-4123-1024x683.jpg

Santa Run Delft

Foto’s gemaakt tijdens de 1e editie van de Santa Run Delft. De foto’s zijn gemaakt op de hoek van Choorstraat / Hippolytusbuurt. De hele serie foto’s bekijken of een foto bestellen ? Klik hier Klik op een foto om de foto’s groter te kunnen bekijken.

Posted in Delft, Feestdagen, Sport Tagged , , , , |
Dickens-Winter-Market-Jan-Lagendijk-Fotografie-Delft-3724-1024x683.jpg

Dickens Winter Markt Den Haag

Impressie van de Dickens Winter Market in het Hofkwartier Den Haag. De foto’s zijn gemaakt op het Kerkplein. De hele serie foto’s bekijken of een foto bestellen ? Klik hier Klik op een foto om de foto’s groter te kunnen bekijken.

Posted in Den Haag, Evenementen, Feestdagen Tagged , , , , , , |
Amsterdam-Jan-Lagendijk-Fotografie-Delft-3271-1024x646.jpg

Straatfotografie Amsterdam

Dagje straatfotografie Amsterdam. Foto’s o.a. gemaakt op Museumplein, Waterlooplein, Dam en bij Centraal Station. Klik op een foto om de foto’s groter te kunnen bekijken.

Posted in Amsterdam, Straatfotografie Tagged , , , , |
Halloween-Zoetermeer-Jan-Lagendijk-Fotografie-Delft-4551-1024x683.jpg

Halloween Walk Zoetermeer

Impressie van de Halloween Walk in het Stadshart van Zoetermeer. De hele serie foto’s bekijken of een foto bestellen ? Klik hier Klik op een foto om de foto’s groter te kunnen bekijken.

Posted in Evenementen, Halloween, Zoetermeer Tagged , , , , |
Jan-Lagendijk-Fotografie-Delft-4245-1024x683.jpg

Delftse Levende Geschiedenis Dag

Op zondag 1 oktober begon de Landelijke Maand van de Geschiedenis. Something Extra Events organiseerde de Delftse Levende Geschiedenis Dag om de bijzondere geschiedenis van Delft te laten herleven Op de Markt was er een historische catwalk met de gezichten van Delft  (o.a. Willem van Oranje, Hugo de Groot, Antoni van Leeuwenhoek en Reinier de Graaf, de steenrijke dames Clara van Sparwoude en Maria Duyst […]

Posted in Delft, Evenementen, Levende Geschiedenis Dag Tagged , , , , , , , , , |
PrinsjesHatWalk-2017-Jan-Lagendijk-Fotografie-Delft-3931-1024x683.jpg

PrinsjesHatWalk Den Haag

Hoedjes en Prinsjesdag, ze horen bij elkaar. Want wat is nou Prinsjesdag zonder de befaamde hoedjesparade? Het is ieder jaar weer een feest om de hoeden van politici en leden van ons koninklijk huis te bewonderen én te becommentariëren. Een mooie traditie waar het Prinsjesfestival met de PrinsjesHatwalk op voortborduurt. Ook dit jaar weer een fantastische PrinsjesHatwalk op het Lange Voorhout, Den Haag. De hele […]

Posted in Den Haag, Evenementen, Mode, Muziek Tagged |
Embassy-Festival-Jan-Lagendijk-Fotografie-Delft-3520-1024x683.jpg

Embassy Festival Den Haag

Impressie van het Embassy Festival op het Lange Voorhout, Den Haag. Het festival biedt de bezoekers een ontdekkingsreis door meer dan 25 landen in één dag. Zo kun je van Peru naar Pakistan lopen, oversteken naar Vietnam en weer de hoek om naar Kenia. De ambassades die Den Haag rijk is vullen een paviljoen met producten uit hun land, presenteren twee dagen traditionele dansen of dragen […]

Posted in Dans, Den Haag, Embassy Festival, Evenementen, Festivals, Muziek Tagged , , , , , , , , |
Zomerfestival-Ypenburg-Jan-Lagendijk-Fotografie-Delft-3211-1024x683.jpg

Zomerfestival Ypenburg

Een aantal foto’s van het Zomerfestival Ypenburg 2017, Bottgewater, Den Haag. Op dit festival traden op : Band Escape, Claudia Moods, Django Wagner, Gerrit Schneider, John Medley, Karel Mahieu, Michael (ex van Barbie) en Side Kick. Wil je alle foto’s bekijken ? Klik hier. De foto’s op deze pagina te groter te bekijken. Klik op een van de foto’s.

Posted in Den Haag, Festivals, Muziek, Zomerfestival Ypenburg Tagged , , , , , , , , , , , , |
Screamin-Rebel-Angels-Jan-Lagendijk-Fotografie-Delft-3171-1024x683.jpg

Screamin’ Rebel Angels

Screamin’ Rebel Angels, bestaande uit Laura Rebel Angel (Laura Palmer) (bas, gitaar, viool, zangs en piano), Brian Hack (gitaar) en Phill Lentz (drums), tijdens hun optreden op het Wild Rooster Festival, Grote Markt, Den Haag. De band uit Amerika speelt Ragin’ Rock ’n Roll with a Dash of Rockabilly and Soul Klik op een foto om de foto’s groter te kunnen bekijken.

Posted in Den Haag, Festivals, Muziek, Screamin' Rebel Angels Tagged , , , |